Schuttingen

Wij fabriceren een divers aanbod schuttingen, van standaard schuttingen tot maatwerk, een traditionele rechte afwerking of met een toog afwerking, van gaaspanelen tot rustieke panelen en vuren- of hardhoutpanelen.

Voor een degelijke schutting

De schutting prijs varieert per model. Voor een idee van al onze prijzen kunt u contact met ons opnemen. Bekijk onze aanbiedingen!

 

Tuinhoutproducten van Tuinhoutcenter.nl worden enkel vervaardigd uit 1e klas Noord-Europees KOMO gekeurd hout met ISO 9002 kwaliteitscertificaat en FSC hout. Uw schutting wordt naar wens geleverd en gemonteerd voorzien van vuren-, hardhouten- of met onverwoestbare betonpalen. Al onze schuttingen zijn van topkwaliteit.

Voor uw goedkoopste schuttingen moet u op tuinhoutcenter.nl zijn.

De beste kwaliteit

Tuinhoutcenter.nl geeft dan ook graag garanties op haar werk/materiaal oplopend tot 10 jaar! 

Pak uw voordeel en ga naar de aanbiedingen voor schuttingen vanaf € 49,- per strekkende meter (incl. BTW en plaatsing).

Onze schuttingen zijn van degelijke kwaliteit en voor een spotprijs te halen. Kom voor uw goedkoopste schuttingen naar tuinhoutcenter.nl.

 

Bent u opzoek naar een schutting met kwaliteit? Dan is hier de oplossing. Onze schuttingen van hardhout zijn van 1e klas Noord-Europees KOMO gekeurd hout met een ISO 9002 kwaliteitscertificaat. De schuttingen van hardhout hebben hierdoor een grote levensduur waardoor deze langer mee gaan dan elke andere schutting.

Kwalitatief de beste

U kunt kiezen uit ons ruime aanbod van schuttingen van hardhout. Kom daarom direct naar ons tuinhoutcenter in Weurt.

 

U wilt een nieuwe schutting plaatsen, maar u weet niet waar u aan toe bent. Geen probleem, wij helpen nu. Voor al uw vragen over kosten, diverse schuttingen, vervoer en montage kunt u bij ons terecht.

Al uw informatie over kosten

Wij adviseren u graag over wat er bij komt kijken als er een schutting geplaatst moet worden. Op deze manier kunt u een kostenplaatje maken. Hierdoor weet u als klant precies waar u aan toe bent en wat er u te wachten staat. Voor advies kunt u contact met ons opnemen met ons opnemen, of bezoek ons een keer in ons Tuinhoutcenter in Weurt.

Bent u opzoek naar een schutting van kwaliteit? Dan is hier de oplossing. Onze tuin schuttingen zijn van 1e klas Noord-Europees KOMO gekeurd hout met een ISO 9002 kwaliteitscertificaat. De tuin schutting heeft hierdoor een grote levensduur waardoor deze langer mee gaat dan elke andere schutting.

De omheining bij u in de tuin

U kunt kiezen uit ons ruime aanbod van schuttingen voor in de tuin. Kom daarom direct naar het tuinhoutcenter in Weurt.