Welkom bij Tuinhoutcenter Weurt

Wij fabriceren een divers aanbod schuttingen, van standaard schuttingen tot maatwerk, een traditionele rechte afwerking of met een toog afwerking, van gaaspanelen tot rustieke panelen en vuren- of hardhoutpanelen.

Voor een degelijke schutting

De schutting prijs varieert per model. Voor een idee van al onze prijzen kunt u contact met ons opnemen. Bekijk onze aanbiedingen!

 

Tuinhoutproducten van Tuinhoutcenter.nl worden enkel vervaardigd uit 1e klas Noord-Europees KOMO gekeurd hout met ISO 9002 kwaliteitscertificaat en FSC hout. Uw schutting wordt naar wens geleverd en gemonteerd voorzien van vuren-, hardhouten- of met onverwoestbare betonpalen. Al onze schuttingen zijn van topkwaliteit.

Voor uw goedkoopste schuttingen moet u op tuinhoutcenter.nl zijn.

De beste kwaliteit

Tuinhoutcenter.nl geeft dan ook graag garanties op haar werk/materiaal oplopend tot 10 jaar! 

Pak uw voordeel en ga naar de aanbiedingen voor schuttingen vanaf € 49,- per strekkende meter (incl. BTW en plaatsing).

Onze schuttingen zijn van degelijke kwaliteit en voor een spotprijs te halen. Kom voor uw goedkoopste schuttingen naar tuinhoutcenter.nl.

 

Bent u opzoek naar een schutting met kwaliteit? Dan is hier de oplossing. Onze schuttingen van hardhout zijn van 1e klas Noord-Europees KOMO gekeurd hout met een ISO 9002 kwaliteitscertificaat. De schuttingen van hardhout hebben hierdoor een grote levensduur waardoor deze langer mee gaan dan elke andere schutting.

Kwalitatief de beste

U kunt kiezen uit ons ruime aanbod van schuttingen van hardhout. Kom daarom direct naar ons tuinhoutcenter in Weurt.

 

U wilt een nieuwe schutting plaatsen, maar u weet niet waar u aan toe bent. Geen probleem, wij helpen nu. Voor al uw vragen over kosten, diverse schuttingen, vervoer en montage kunt u bij ons terecht.

Al uw informatie over kosten

Wij adviseren u graag over wat er bij komt kijken als er een schutting geplaatst moet worden. Op deze manier kunt u een kostenplaatje maken. Hierdoor weet u als klant precies waar u aan toe bent en wat er u te wachten staat. Voor advies kunt u contact met ons opnemen met ons opnemen, of bezoek ons een keer in ons Tuinhoutcenter in Weurt.

Bent u opzoek naar een schutting van kwaliteit? Dan is hier de oplossing. Onze tuin schuttingen zijn van 1e klas Noord-Europees KOMO gekeurd hout met een ISO 9002 kwaliteitscertificaat. De tuin schutting heeft hierdoor een grote levensduur waardoor deze langer mee gaat dan elke andere schutting.

De omheining bij u in de tuin

U kunt kiezen uit ons ruime aanbod van schuttingen voor in de tuin. Kom daarom direct naar het tuinhoutcenter in Weurt.